Lokaal

Een van de eerste theebars in Gent waar we ook lokale, gezonde en betaalbare gerechtjes voorschotelen.

restaurant-bar-cafe
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

Lokaal

Een wereldverbeterende ontmoetingsplek met eten en liefde in hartje Gent, daar droomt Arno enorm van. Lokaal is het eerste verse en vegetarische eet- en theehuis in de mooiste stad ter wereld. Een stopplaats waar je naast een biologische thee ook een gezonde maaltijd zal kunnen verkrijgen. Zoals de naam ‘Lokaal’ al doet vermoeden doe ik dit met zoveel mogelijk plaatselijke ingrediënten. (H)eerlijke gerechten die bewijzen dat ecologisch eten en drinken helemaal niet duur hoeft te zijn. Mijn gedachtegoed luidt dan ook: Iedereen heeft recht op smaakvol, betaalbaar en gezond eten.

Lokaal is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Gent kan gebruiken.
Cadeaubon Gent kopen

Verkooppunt!

Bij Lokaal kan je steeds binnenspringen en een kant en klare Cadeaubon Gent kopen voor een bedrag naar keuze.
Alle verkooppunten

Locatie

Brabantdam 100
9000 Gent
Tel: 0477199544

Website: http://www.lokaal.gent