Croqino's Gent

Gewoonweg de MAKS!

restaurant-bar-cafe

Croqino's Gent

Makkelijk om te eten. Gedaan met dat gesmos! Het model van onze croqino werd ontworpen om heel makkelijk in de hand te nemen en is bovendien gesloten zodat morsen tot een minimum wordt herleid.

Makkelijk om thuis op te warmen in de broodrooster voor het snelste en krokantste resultaat. Geen broodrooster? Als alternatief kan je de heteluchtoven gebruiken.

Artisanaal bereid. Wij zijn onze eigen warme bakker en maken ons lekkere deeg helemaal zelf. Het bestaat uit een ideale combinatie van volkoren tarwe- en speltmeel wat zorgt voor een verfijnde eetervaring en een heerlijke smaak.

Kwaliteit vinden wij altijd en overal belangrijk. Zonder kwaliteit geen goede producten. Kwaliteit staat bij Croqino’s voor pure en hoogwaardige ingrediënten in de croqino, extra aandacht voor een lekkere koffie en thee en nog veel meer.

Service en snelle bediening. Bij Croqino’s word je heel snel bediend en dat vinden wij belangrijk. Een uitstekende service vinden wij echter nog belangrijker. We zien je graag blij binnenkomen, maar nog liever met de glimlach op het gezicht terug naar buiten gaan. Bij Croqino’s mag je altijd een correcte en vriendelijke bediening verwachten!

Croqino's Gent is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Gent kan gebruiken.
Cadeaubon Gent kopen

Locatie

Ajuinlei 27
9000 Gent
Tel: 09/279 00 51

Website: http://www.croqinos.com/