Carlos Quinto

Een unieke ervaring

restaurant-bar-cafe
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

Carlos Quinto

In restaurant en theesalon Carlos Quinto kunt u terecht voor een heerlijke afternoon tea met scones, devonshire cream, fingersandwiches en fijne gebakjes. Tevens serveren wij heerlijke koffie en thee in al zijn variaties. Elke dag kunt u een keuze maken uit een gebak, of pannenkoeken en wafels. Bij mooi weer is het ook puur genieten op onze rustige binnentuin. Voor de dorstige onder u hebben we eveneens een assortiment van bieren, wijnen en frisdranken in petto, of mocht u eens een plekje zoeken om eens heerlijk lang en uitgebreid te apperitieven of te digestieven, dan bent u ook welkom! Carlos Quinto presenteert u elke maand een wisselend menu volgens het markt- en seizoenaanbod voor slechts € 38,00. Uiteraard kunt u ook gewoon à la carte bestellen.

Carlos Quinto is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Gent kan gebruiken.
Cadeaubon Gent kopen

Locatie

Kammerstraat 20
9000 Gent
Tel: 09 225 59 29

Website: http://www.salonscarlosquinto.be/nl/home