Het gezicht achter... De Feestneusjes

Wie ben je en wat is je zaak?

Ik ben Pauline, jonge dertiger, fiere mama van Isa (4) en Rocco (2), getrouwd met het dekseltje op mijn potje en trotse inwoner van Gent, de stad van de neuzekes.

Ik werk fulltime als producer bij VRT NWS maar in bijberoep heb ik ook een heerlijk creatief bedrijfje, genaamd ‘de feestneusjes’. Bij ons kan je kant-en-klare themakoffers vinden voor elk kinderfeestje. afbeelding

Vertel eens wat meer over je zaak? Hoe ben je op het idee gekomen?

De feestneusjes is ontstaan tijdens de coronajaren, op mijn fulltime job op de nieuwsdienst bleef het harde nieuws maar binnenkomen. Ik miste -al langer- wat creativiteit, vrolijkheid en luchtigheid in mijn job. Ik kon mijn creatief ei daar niet kwijt, toch doe ik mijn job bij VRT -nog altijd- heel graag! Dus werd het iets extra, waarin ik me creatief kan uitleven en ik de harde wereld af en toe vergeet.

Sinds ik zelf kinderen heb vind ik het moeilijk om alle ballen in de lucht te houden dus daarom wilde ik graag iets ontwikkelen om kindjes én ouders blij te maken. Ouders ontzorgen, hen tijdswinst bieden en een keicool verjaardagsfeestje in elkaar laten boksen zonder veel moeite.

Bovendien vind ik duurzaamheid erg belangrijk, want mijn hart bloedt als ik na een feestje, bij de opkuis, alles gewoon in de vuilnisbak zie belanden, dus ik wou absoluut deel uitmaken van de deel-economie. En die blije kindersnoetjes die je meesleuren in hun fantasiewereld is het beste wat er is! Mijn doelpubliek was dus heel snel gekozen!

Dit, samen met mijn jarenlange ervaring als animator, hoofdanimator, instructor, leidster en groepsleidster in het jeugdwerk lijkt me dé ideale mix om van elk kinderfeestje een onvergetelijke dag te maken! De feestneusjes werd geboren, met Gent als de neuzekesstad heb ik niet lang moeten zoeken naar een naam. afbeelding

Wat is je favoriete item in je eigen zaak? En waarom?

Er is voor elk wat wils dus moeilijk te zeggen wat mijn favoriete item is, wat ik het tofste vind is dat de ouders vaak nog zelf creatief aan de slag gaan met het inspiratiebundeltje dat ik op voorhand doorstuur.

Ze bakken nog een taart in thema of ze stippelen nog een parcours uit om met de kleine politie-agentjes een dief (aka papa) te vangen of ze zetten gauw al hun planten van de woonkamer in de speelkamer om een echte jungle te creëeren. Als ik dan achteraf de foto’s doorgestuurd krijg, dan kan mijn dag niet meer stuk! afbeelding

Welke andere zaak binnen Cadeaubon Gent vind je een aanrader?

Ik hou van een zaterdags ontbijt in De Bergen. Ideaal met kindjes, heerlijke tafeltjes in de schaduw vlakbij de speeltuin in het park. Je kan slurpen van je latte macchiato met de voorjaarszon op je snoet, terwijl je de kindjes in de gaten houdt vlakbij in de zandbak. Topplek voor ouders en kindjes!

Ook bij aap.noot.mies en L’amuzette zijn we vaste klant met ons gezin. En in de Banier kopen we heel vaak knutselspulletjes voor in onze themakoffers.

Ontdek hier meer over De Feestneusjes of koop je cadeaubon online en ga er meteen langs!

Dit is een artikel op de website van Cadeaubon Cadeaubon Gent