Aap Noot Mies Kindersch...

Hippe Kinderschoenen in hartje Gent!

kinderen-speelgoed
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

Aap Noot Mies Kinderschoenen

De winkel Aap.noot.mies is gelegen te Gent in een kleine zijstraat van de Mageleinstraat, met een uitgebreid aanbod aan verscheidene modellen, kleuren, maten en merken afkomstig van gekende Italiaanse, Spaanse en andere trendy brands. Bovendien beschikken we over een groot aandeel handgemaakte kinderschoenen, kindersandalen etc., gemaakt volgens traditionele werkwijze door ervaren vaklui met passie. Een ruime keus aan milieuvriendelijke merken als Ocra, Pèpè, Gallucci en Zecchino D’Oro zorgt ervoor dat we steeds het beste kunnen aanbieden aan onze klant en dat met aandacht voor de toekomst en het milieu.

Onze winkel is elke dag, buiten zondag open van tien tot zes. Ben je in de buurt? Spring gerust binnen en bekijk onze collectie kinderschoenen van dichtbij.

Aap Noot Mies Kinderschoenen is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Gent kan gebruiken.
Cadeaubon Gent kopen

Locatie

Mageleinstraat 48
9000 Gent
Tel: 09 224 06 00

Website: http://www.aapnootmies.be/