Het gezicht achter... Tutti Passi

Wie ben je en wat is je zaak?

Wij zijn Laure, Jolijn en Sarah. De drie vaste waarden in Tutti Passi Gent. Al 17 jaar is dit de meest passionele en tegelijk liefdevolle plek in Gent (en omstreken ;-)). afbeelding

Vertel eens wat meer over je zaak? Hoe ben je op het idee gekomen?

We zijn zo’n fan van onze winkel omdat we ermee een plek creëren waar vrouwen en koppels op een vrouwvriendelijke en laagdrempelige manier kennis kunnen maken met romantiek, sensualiteit en passie.Dat was ook de intentie van de bezielers die zoveel jaar geleden met Tutti Passi zijn begonnen. afbeelding We verwelkomen je graag.Je wordt ondergedompeld in een sfeer van genieten, verlangen, verleiden… We inspireren je met een kwalitatief aanbod artikelen.En het mooiste van al, hier ben je ook welkom wanneer het minder gemakkelijk gaat. Dat is toch heerlijk? Intimiteit kan immers ook voor veel onzekerheden en (fysieke of mentale) spanningen zorgen. Een luisterend oor en artikelen die kunnen ondersteunen bij heling en verzachting maken deel uit van ons aanbod.

We krijgen regelmatig opleidingen waardoor we ons zoveel meer voelen dan winkelmedewerksters. Het is een gevoelig thema, soms ook nog wel wat taboe, maar onze sterkte is dat iedereen zich welkom voelt, omdat iedereen – met zijn/haar vragen - ook echt welkom is.

Wat is het favoriete item van je eigen zaak?

Het zijn de leukste gesprekken onder collega’s… en ze zijn nog eens relevant ook in het kader van onze job! Natuurlijk vertellen we over wat onze favoriet is, welk speeltje we graag eens zouden proberen, laten we ons ook verleiden door de sensuele lingerie uit ons gamma. afbeelding Zoals elke vrouw uniek is, is ook elk verlangen en elk plezier van elke vrouw uniek. Toch zijn we alle drie grote fan van de Fontaine de Jouvence: het biedt zo’n unieke sensatie dat geen enkel ander speeltje op die manier biedt. Snel even ontladen of lang genieten… dat kan! En de gesprekken die we voerden nadat we alle drie de eerste keer de sensaties van de Jouvence hadden beleefd: hilarisch en fantastisch! (net als het speeltje zelf ;-)).

Welke andere zaak binnen Cadeaubon Gent vind je een aanrader?

Lokaal omschrijft zich als ‘wereldverbeterende ontmoetingsplek met eten en liefde in hartje Gent’. Zoiets lezen we graag én daar gaan we graag. Het is niet ver van onze eigen wereldverbeterende plek, ideaal tijdens de pauze, en het is lekker, lokaal én duurzaam. En Dogs & Drinks is een favoriet van onze hondenliefhebster Sarah.

Ontdek hier meer over Tutti Passi of koop je cadeaubon online en ga er meteen langs!

Dit is een artikel op de website van Cadeaubon Cadeaubon Gent