Het gezicht achter... schoonheidsinstituut Katrien Anthonis

Wie ben je en wat is je zaak?

Ik ben Katrien Anthonis van schoonheidsinstituut Katrien Anthonis. afbeelding

Vertel eens wat meer over je zaak? Hoe ben je op het idee gekomen?

Ik was vast benoemd bij de Stad Gent maar besloot om toch een eigen salon te openen op 31 maart 1988 dus reeds meer dan 30 jaar. Zekerheid geruild voor zelfstandigheid in economisch zeer slechte tijden. Iedereen verklaarde mij gek. Wie zegt nu een vaste benoeming op ? Wel ik en heb er nog geen moment spijt van dat ik mijn droom gevolgd ben. afbeelding

Anecdote uit mijn beginjaren toen er nog geen internet was : Iemand kwam eerst eens naar mij kijken vooraleer een afspraak te maken. Haar reactie was : je ziet er niet uit als een schoonheidsspecialiste. Haar idee was dat alle schoonheidsspecialistes er uitzien als barbie. En sinds die dag is ze klant. Haar echtgenoot verstond ook niet dat zijn vrouw naar een schoonheidsspecialiste ging tot hij mij ontmoete en dan begreep hij het ook. Het barbiebeeld was weg.

Wat is het favoriete behandeling van je eigen zaak?

Gelaatsverzorging . Ik heb mij gespecialiseerd in huidverbetering, huidverjonging en preventie. Ik werk met cosmedische producten dwz verbeteren niet enkel verzorgen. En met hoogtechnologische apparatuur die “in” en niet op de huid werkt. afbeelding

Voor iedere klant werk ik een persoonlijk behandelplan uit . Er wordt progressief opgebouwd, bij elke behandeling wordt geëvalueerd en bijgestuurd waar nodig. Alle behandelingen zijn veilig en geven resultaat met een minimaal sociaal ongemak. Dit vraagt doorgedreven opleidingen in binnen- en buitenland. Alsook elk jaar opfriscursussen om er zeker van te zijn dat ik nog alles juist doe. Want ik werk met zeer krachtige producten en dit vraagt een grote kennis. Het geeft voldoening van de huid te zien verbeteren, gezonder worden en stralen.

Welke andere zaak binnen Cadeaubon Gent vind je een aanrader?

Dat is natuurlijk Swanjeer want zij is mijn collega/medewerkster. Mira is een zeer goede schoonheidsspecialiste en bovendien een perfectioniste. Ze kan heel mooi maquilleren, aangepast aan de persoon en de gelegenheid.

Ook Au bon marché is een favoriet van mij omdat ze mooi kwalitatieve spullen hebben die je niet overal ziet.

Ontdek hier meer over Schoonheidsinstituut Katrien Anthonis of koop je cadeaubon online en ga er meteen langs!

Dit is een artikel op de website van Cadeaubon Gent