au bon marché

Snuister naar unieke accessoires met een ziel en met liefde gekozen.

mode-accessoires
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

au bon marché

Bij au bon marché vind je een unieke selectie juwelen, handtassen,mutsen, sjaals,andere accessoires en leuke cadeautjes.

We verdelen toonaangevende merken zoals Wouters&Hendrix, Céline D’aoust, Made By vest, Campomaggi, O My Bag,……Alles is met veel liefde gekozen en zijn stuk voor stuk items om te koesteren. Kwaliteit, ambacht, tactiliteit, overwegend Belgisch, objecten met een verhaal zijn essentieel in de keuze voor de winkel.

We luisteren graag naar jouw wensen en trachten te helpen met een gepersonaliseerd advies. Daarbij willen we jou een inspirerende en warme beleving aanbieden, waar je gezellig kan snuisteren, op zoek naar iets unieks.

openingsuren

van maandag tem zaterdag: van 10u tot 18u, dinsdag gesloten

au bon marché is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Gent kan gebruiken.
Cadeaubon Gent kopen

Locatie

Hoornstraat 4
9000 Gent
Tel: 09/269.02.60

Website: http://www.aubonmarche.gent