DE HELE STAD
IN ÉÉN GESCHENK.

De bon kopen

De meest diverse cadeaubon

Eigenzinnige eetadresjes verkennen, shoppen bij hippe interieur- en modezaken, zalig genieten van wellness, proeven van heerlijke wijn... Al deze ervaringen en meer in één geschenkbon waarmee de ontvanger Cadeaubon Gent helemaal naar wens kan beleven.

Leuk concept en vooral prima idee om de lokale economie op een positieve manier te ondersteunen !

Steve S.

De Cadeaubon Gent was een geschenkje van mijn werkgever! Super veel adresjes om uit te kiezen en in superveel categorieën! Ik ging samen met een collega eten bij Osteria Delicati! Eerst en vooral heeeerlijk lekker! Betalen met de bon was super easy! Het leukste is dat je niet gebonden bent aan bepaalde "cheap" menus zoals dikwijls het geval is bij de concurrenten! Zeker een aanrader!

Catherine A.

Bruikbaar in veel lokale handelszaken! Contact gehad met het bedrijf met een vraagje over de bon en zeer snel antwoord gekregen. Topservice!

Pieter V.

Hoe werkt het?

Met de Cadeaubon Cadeaubon Gent kan je winkelen bij elk van de deelnemende handelaars. Het bedrag van de cadeaubon kan je zelf kiezen bij aankoop. De ontvanger van de bon kan dit bedrag dan gespreid over de verschillende handelaars heen gebruiken.

Koop je bon online of op een verkooppunt.
Doe hem cadeau!
De ontvanger spendeert bij adresjes naar keuze...
... en beleeft de stad

Een greep uit het aanbod

Hieronder vind je een greep uit ons assortiment van handelaars. Ontdek ze allemaal op onze overzichtspagina.

ZOVEEL MOGELIJKHEDEN
IN ÉÉN ENKELE STADSBON

Ja, ik neem er een