Yak & Yeti

heb je het graag origineel, kom dan naar Yak&Yeti!

mode-accessoires
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

Yak & Yeti

Yak&Yeti staat voor etnisch geïnspireerde eerlijke kledij voor bewuste consumenten. Onze kledingstukken worden eigenhandig ontworpen waarna we de collecties realiseren in ons fair trade atelier in Kathmandu, Nepal.

Ons productiehuis garandeert onze werknemers een eerlijk loon en levert kwalitatieve originele kledingstukken aan onze klanten. Yak&Yeti wil aan beide partijen, zowel de klanten als de medewerkers, een meerwaarde bieden door originaliteit en kwaliteit te combineren met eerlijkheid en inkomenszekerheid.

Ons doel is er zo voor te zorgen dat onze medewerkers hun eigen toekomst in handen kunnen nemen. Kledij kopen bij Yak&Yeti resulteert dus in een structurele bijdrage aan de levenskwaliteit van de lokale bevolking in Nepal.

openingsuren

Ma-Do: 11:00-18:00

Vr-Za: 11:00-18:30

Zo: gesloten

Yak & Yeti is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Gent kan gebruiken.
Cadeaubon Gent kopen

Locatie

Mageleinstraat 13
9000 Gent
Tel: 09 324 51 75

Website: http://www.yak-yeti.be/