Yak & Yeti

Ben je begaan met de menselijke en ecologische gevolgen van het maken van jouw kledij en heb je het graag origineel, kom dan naar Yak&Yeti!

mode-accessoires

Yak & Yeti

Yak&Yeti staat voor etnisch geïnspireerde eerlijke kledij voor bewuste consumenten. Onze kledingstukken worden eigenhandig ontworpen waarna we de collecties realiseren in ons fair trade atelier in Kathmandu, Nepal.

Ons productiehuis garandeert onze werknemers een eerlijk loon en levert kwalitatieve originele kledingstukken aan onze klanten. Yak&Yeti wil aan beide partijen, zowel de klanten als de medewerkers, een meerwaarde bieden door originaliteit en kwaliteit te combineren met eerlijkheid en inkomenszekerheid.

Yak&Yeti gaat verder dan alleen eerlijke lonen. Zo zorgen we ook voor de ontwikkeling van lokale projecten, zoals het ondersteunen van gezinnen van werknemers in Kathmandu en het verzekeren van onderwijs voor de kinderen van onze medewerkers. Binnen ons project hebben we bijzondere aandacht voor de bescherming van kwetsbare individuen, zoals mensen met een handicap of laaggeschoolden. We geven hen kansen op een opleiding en werk en, indien nodig, onderdak.

Ons doel is er zo voor te zorgen dat onze medewerkers hun eigen toekomst in handen kunnen nemen. Kledij kopen bij Yak&Yeti resulteert dus in een structurele bijdrage aan de levenskwaliteit van de lokale bevolking in Nepal.

Openingsuren: Ma-Do: 11:00-18:00 Vr-Za: 11:00-18:30 Zo: gesloten

Locatie

Mageleinstraat 13
9000 Gent
Tel: 09 324 51 75

Website: http://www.yak-yeti.be/