Wellness Azuur

Kom volledig tot rust en laat je verwennen!

wellness-beauty

Wellness Azuur

In privé wellness azuur heb je alles ter beschikking om tot rust te komen. Droom eens volledig weg en vergeet de dagdagelijkse stress. Naast de wellness kan je ook naar de massagepraktijk gaan om de ervaring compleet te maken. Ja kan kiezen om een bedrag cadeau te geven, deze wordt dan in mindering gebracht bij de door de persoon gekozen arrangement. Tevens kan je een arrangement cadeau doen. Hier vind je kort de verschillende arrangementen:

Bubbelsarrangement Kom gedurende 2 uur genieten van de wellness. Je maakt 2 uur gebruik van alle faciliteiten en tevens krijg je bij aankomst een fles bubbels en enkele hapjes. Ideaal om de wellness ervaring compleet te maken. (Kostprijs = 85€ voor 2 personen)

Verjaardagsarrangement Kom gedurende 2 uur genieten van de wellness. Je maakt 2 uur gebruik van alle faciliteiten en tevens krijg je bij aankomst een fles bubbels en enkele hapjes. Voor de jarige voorzien we een kleine verassing, heb je zelf een idee? Hiervoor kan je steeds bellen. (Kostprijs = 90€ voor 2 personen)

Ontspanningsarrangement Kom gedurende 3 uur genieten van de wellness. Je maakt 3 uur gebruik van alle faciliteiten en daarnaast krijgen jullie elk nog een ontspanningsmassage van 30 minuten. Kom dus volledig tot rust. (Kostprijs = 120€ voor 2 personen)

Chocolade arrangement Kom gedurende 3 uur genieten van de wellness. Je maakt 3 uur gebruik van alle faciliteiten en daarnaast krijgen jullie elk nog een chocolademassage van 30 minuten. Tijdens jullie verblijf in de wellness is er voor jullie een aangepast drankje voorzien die perfect past bij de chocolade fondue die dan ook op jullie wacht. (Kostprijs = 130€ voor 2 personen)

Kokosarrangement Kom gedurende 3 uur genieten van de wellness. Je maakt 3 uur gebruik van alle faciliteiten en daarnaast krijgen jullie elk nog een kokosmassage van 30 minuten. Tijdens jullie verblijf in de wellness is er voor jullie een aangepast drankje voorzien met daarbij enkele hapjes die door kokosnoot zijn geïnspireerd. (Kostprijs = 130€ voor 2 personen)

Cupido-arrangement Wij zorgen voor een romantische setting zodat jullie kunnen genieten van ons cupido-arrangement. Tijdens het arrangement kan je gebruik maken van de wellness-faciliteiten, krijgen jullie elk 30 minuten een ontspanningsmassage en staat er een fles bubbels met wat versnaperingen voor jullie klaar. Laak je dus klaar om 3 uur te ontspannen en te genieten van elkaar. (Kostprijs = 130€ voor 2 personen)

Anti-stress arrangement Kom gedurende 3 uur genieten van de wellness. Je maakt 3 uur gebruik van alle faciliteiten en daarnaast krijgen jullie elk nog een ontspanningsmassage van 30 minuten. Bij de massage maken we gebruik van etherische oliën om de stress van het dagdagelijkse leven tegen te gaan. Daarnaast kan je etherische oliën gebruiken in de whirlpool en zorgen we voor een ontspannende geur in de sauna. (Kostprijs = 130€ voor 2 personen)

Voetverwenarrangement Kom gedurende 3 uur genieten van de wellness en je maakt gebruik van alle faciliteiten voor 2 personen. Daarnaast krijgen jullie beide een voetscrub om de dode huidcellen te verwijderen, een verkwikkend voetbad met gember en zeezout en daaropvolgend een ontspannende voetmassage met een synergie van munt, salie, cipres, ceder, rozenhout, lavendel. Deze olie geeft onmiddellijk verlichting bij zweetvoeten, warme of gezwollen voeten. Ze verfrist, drijft vocht af en stimuleert de bloedcirculatie. Deze behandeling duurt 30 minuten. (Kostprijs = 120€ voor 2 personen)

Voetreflexarrangement Kom gedurende 3 uur genieten van de wellness en je maakt gebruik van alle faciliteiten voor 2 personen. Daarnaast krijgen jullie beiden een introductie tot de voetrelfexologie. Dit door een behandeling van 30 minuten. Door druk uit te oefenen op de verschillende zones van de voet wordt een energiestroom in evenwicht gebracht en kan je spanningen en blokkades in je lichaam oplossen. Deze drukpuntmassage wordt afgewisseld met ontspannende voetmassagegrepen om een totaal gevoel van ontspanning te bekomen. (Kostprijs = 120€)

SPA-voetverzorgingsarrangement Kom gedurende 3 uur genieten van de wellness en je maakt gebruik van alle faciliteiten voor 2 personen. Daarnaast krijgen jullie beiden een peeling van de voeten en een paraffinemasker waardoor je weer zijdezachte voeten krijgt. Vervolgens krijg je een ontspannende voetmassage, dit verwenmoment voor je voeten duurt ongeveer 30 minuten. (Kostprijs = 120€)

SPA-voetverzorgingsarrangement ‘de luxe’ Kom gedurende 3 uur genieten van de wellness en je maakt gebruik van alle faciliteiten voor 2 personen. Daarnaast krijgen jullie beiden een peeling van de voeten en een paraffinemasker waardoor je weer zijdezachte voeten krijgt. Vervolgens krijg je een ontspannende voetmassage. en tot slot voorzien we je nagels van een verzorgend of kleurrijk lakje. Dit verwenmoment voor je voeten duurt ongeveer 30 minuten. (Kostprijs = 130€)

Relax voormiddag Kom gedurende 4 uur genieten van de wellness en maak gebruik van alle faciliteiten voor 2 personen. Jullie krijgen tevens beide een ontspanningsmassage van een uur om het verwenmoment compleet te maken. We wachten je op met een glaasje bubbels, vers fruitsap en een hapje. Dit arrangement kan enkel in de voormiddag geboekt worden (van 9u tot ten laatste 10u30 om het arrangement te starten). (Kostprijs = 145€)

Relax namiddag Kom gedurende 4 uur genieten van de wellness en maak gebruik van alle faciliteiten voor 2 personen. Jullie krijgen tevens beide een ontspanningsmassage van een uur om het verwenmoment compleet te maken. We wachten je op met een drankje en een hapje. Dit arrangement kan enkel in de namiddag geboekt worden (van 12u tot ten laatste 14u om het arrangement te starten). (Kostprijs = 150€)

Basisarrangement Je maakt gebruik van de faciliteiten en je kan gebruik maken van het voorziene badlinnen (2 handdoeken per persoon), fruit, water, shampoo, douchegel, scrubzout en bodylotion. Dit arrangement is steeds de basis en bij alle bovenstaande arrangementen hoort dit erbij. (Kostprijs: 65€ voor 2 personen voor 2 uur).

Wellness Azuur is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Gent kan gebruiken.
Cadeaubon Gent kopen

Locatie

Frans Van Ryhovelaan 204
9000 Gent
Tel: 0474081611

Website: http://www.wellness-azuur.be