Walk The Line Shoe Gall...

Schoenen en accessoires made in Europe

mode-accessoires
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

Walk The Line Shoe Gallery

Hier vindt u schoenen en accessoires voor vrouwen en mannen van Europese merken, made in Europe.

De focus ligt op merken met een identiteit en een visie op vlak van design.

Door te kiezen voor kleinschalige Europese productie in Portugal, Italië en Spanje, kan Walk The Line correcte arbeidsomstandigheden garanderen.

De schoenen en accessoires worden gemaakt in ateliers en fabrieken, waar de ambacht van generatie op generatie werd doorgegeven. Hiermee streven ze mee naar een kortere keten in de modesector. Daarnaast bieden ze merken aan die hun ecologische voetafdruk verkleinen, door technieken en materiaal te (her)gebruiken die minder schadelijk zijn voor mens en milieu.

Walk The Line Shoe Gallery is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Gent kan gebruiken.
Cadeaubon Gent kopen

Locatie

Vlaanderenstraat 90
9000 Gent
Tel: 09 287 13 95

Website: http://walktheline.shoes/