Voet-je Vitaliteit

Praktijk van Ann Ackaert voor reflexologie, dieptemassage en nek-gelaatsmassage

wellness-beauty
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

Voet-je Vitaliteit

Bij mij kun je terecht voor het versterken van je vitaliteit via reflexologie, dieptemassage en een Japanse nek- en gelaatsmassage.

Tijdens een voetreflexologie sessie worden alle reflexpunten op de voet behandeld, waardoor het zelfgenezend vermogen van je lichaam geactiveerd wordt. Op deze manier herstel je de innerlijke balans van zowel je lichaam als van je geest.

Tijdens een dieptemassage worden diepliggende spanningspunten in je spieren losgemaakt. Ze worden lokaal stevig behandeld zodat de doorbloeding optimaal is en herstel mogelijk. Diepte massage wordt toegepast waar nodig en dit vooral op spieren van rug, nek, schouders, armen en benen.

Een Japanse nek- en gelaatsmassage is een erg zachte maar toch diepgaande massage techniek die een totale ontspanning biedt voor je hoofd en je nek. Er worden diverse massagetechnieken gebruikt zoals druk (pressure), percussie (lichtjes tokkelen met de vingertoppen) en lichte strelingen (effleurage) op schouders, nek en hoofd om lichaam en geest diep te relaxen.

Alle aangeboden technieken zijn vooral gericht op het herstellen van je vitaliteit en je levensenergie. Ze kunnen dus heilzaam zijn bij alle types van overbelasting van je lichaam en geest (stress, slapeloosheid, chronische aandoeningen, depressie, pijn).

Voet-je Vitaliteit is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Gent kan gebruiken.
Cadeaubon Gent kopen

Locatie

Molzelestraat 13
9041 Oostakker
Tel: 0494 04 17 66

Website: http://www.voetjevitaliteit.be