Voet-je Vitaliteit

Praktijk van Ann Ackaert voor reflexologie, dieptemassage en nek-gelaatsmassage

wellness-beauty

Voet-je Vitaliteit

Bij mij kun je terecht voor het versterken van je vitaliteit via reflexologie, dieptemassage en een Japanse nek- en gelaatsmassage.

Tijdens een voetreflexologie sessie worden alle reflexpunten op de voet behandeld, waardoor het zelfgenezend vermogen van je lichaam geactiveerd wordt. Op deze manier herstel je de innerlijke balans van zowel je lichaam als van je geest.

Tijdens een dieptemassage worden diepliggende spanningspunten in je spieren losgemaakt. Ze worden lokaal stevig behandeld zodat de doorbloeding optimaal is en herstel mogelijk. Diepte massage wordt toegepast waar nodig en dit vooral op spieren van rug, nek, schouders, armen en benen.

Een Japanse nek- en gelaatsmassage is een erg zachte maar toch diepgaande massage techniek die een totale ontspanning biedt voor je hoofd en je nek. Er worden diverse massagetechnieken gebruikt zoals druk (pressure), percussie (lichtjes tokkelen met de vingertoppen) en lichte strelingen (effleurage) op schouders, nek en hoofd om lichaam en geest diep te relaxen.

Alle aangeboden technieken zijn vooral gericht op het herstellen van je vitaliteit en je levensenergie. Ze kunnen dus heilzaam zijn bij alle types van overbelasting van je lichaam en geest (stress, slapeloosheid, chronische aandoeningen, depressie, pijn).

Voet-je Vitaliteit is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Gent kan gebruiken.
Cadeaubon Gent kopen

Locatie

Molzelestraat 13
9041 Oostakker
Tel: 0494 04 17 66

Website: http://www.voetjevitaliteit.be