Vandekerckhove Koffiebr...

YOU CAN'T BUY HAPPINESS... but you can buy coffee and that's kind of the same thing.

restaurant-bar-cafe
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

Vandekerckhove Koffiebranderij

Koffiebranderij en bar. Grote keuze aan koffie en thee. Verschillende koffiezet-methodes, molens, theepotten, glazen en ceramiek.

1854, het jaar dat koffiebranderij Vandekerckhove het licht zag. Vandaag, ruim 160 jaar later is ons familiebedrijf nog steeds een gevestigde waarde. De gloeilamp is ondertussen wél al uitgevonden en koffie is een totaalbeleving. De fascinatie voor het product zit er bij ons goed in. Louis is koffiebrander van de 5e generatie en Anna is naast theeliefhebber ook barista. Het volledige koffieproces, van groene boon tot en met de perfect gezette kop koffie is daardoor in huis aanwezig. En dat huis staat in de wijste stad van het land, Gent.

Vandekerckhove Koffiebranderij is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Gent kan gebruiken.
Cadeaubon Gent kopen

Locatie

Brabantdam 55
9000 Gent
Tel: 09 225 81 89

Website: http://www.vandekerckhove1854.be/