Tasty World

Tasty World is nieuw in zijn concept en biedt een gevarieerde en rijkekeuze aan Veggieburgers en Smoothies in een magisch decor.

restaurant-bar-cafe

Tasty World

Tasty World is nieuw in zijn concept en biedt een gevarieerde en rijke keuze aan Veggieburgers en Smoothies in een magisch decor.

In onze huidige maatschapij is het belangrijk om elke dag in vorm te zijn. De basis om tot een fysiek als mentaal evenwicht te komen is ontegensprekelijk gezonde voeding!

Tasty World opent de deur naar die noodzakelijke gezondere wereld waarin iedereen (van de meest principiële vegetarieërs tot de grootste carnivoor) welkom is.

Wij hechten groot belang aan de kwaliteit van onze ingrediënten. Al onze gerechten worden dagvers ter plaatse bereidt en dat tegen een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Bovendien zijn wij milieubewust en gebruiken wij bio-afbreekbare verpakkingen.

Het is de bedoeling dat onze klanten, na een stressvolle dag, bij ons tot rust kunnen komen en eventjes de alledaagse zorgen kunnen vergeten. Tasty World moet een oase van rust kunnen betekenen waarin ook muziek (gaande van pop tot soul en/of dance muziek) een belangrijke rol speelt.

Onze werkstructuur, ons aangepast materiaal en het bekwame personeel laat ons toe dit concept verder uit te breiden.

openingsuren

maandag - zaterdag | 11-20 h

Tasty World is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Cadeaubon Gent kan gebruiken.
Cadeaubon Cadeaubon Gent kopen

Locatie

Hoogpoort 1
België Gent
Tel: 32 (0)9 225 74 07
Website: http://www.tastyworld.be