Tasty World

Tasty World is nieuw in zijn concept en biedt een gevarieerde en rijkekeuze aan Veggieburgers en Smoothies in een magisch decor.

restaurant-bar-cafe

Tasty World

Tasty World is nieuw in zijn concept en biedt een gevarieerde en rijke keuze aan Veggieburgers en Smoothies in een magisch decor.

Na het overdonderend succes van onze 2 zaken in Gent hebben we onze kans gegrepen om uit te breiden naar andere steden. Onze bedoeling is simpel en toch zo krachtig: iedereen is welkom om rustig te genieten van een aangename maaltijd in een gezellige en warme sfeer.

In onze huidige maatschapij is het belangrijk om elke dag in vorm te zijn. De basis om tot een fysiek als mentaal evenwicht te komen is ontegensprekelijk gezonde voeding!

Tasty World opent de deur naar die noodzakelijke gezondere wereld waarin iedereen (van de meest principiële vegetarieërs tot de grootste carnivoor) welkom is.

Wij hechten groot belang aan de kwaliteit van onze ingrediënten. Al onze gerechten worden dagvers ter plaatse bereidt en dat tegen een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Bovendien zijn wij milieubewust en gebruiken wij bio-afbreekbare verpakkingen.

Het is de bedoeling dat onze klanten, na een stressvolle dag, bij ons tot rust kunnen komen en eventjes de alledaagse zorgen kunnen vergeten. Tasty World moet een oase van rust kunnen betekenen waarin ook muziek (gaande van pop tot soul en/of dance muziek) een belangrijke rol speelt.

Onze werkstructuur, ons aangepast materiaal en het bekwame personeel laat ons toe dit concept verder uit te breiden.

Openingsuren:

maandag - zaterdag | 11-20 h

Locatie

Hoogpoort 1
België Gent
Tel: 32 (0)9 225 74 07


Walpoortstraat 38
9000 Gent


Website: http://www.tastyworld.be