Sphinx Cinema

Arthouse cinema in centrum Gent.

sport-vrije-tijd
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

Sphinx Cinema

Als arthouse-cinema biedt Sphinx tal van prominente internationale releases aan, maar ook (inter)nationale onbekendere en onconventionelere producties worden er vertoond. Er worden talrijke evenementen georganiseerd en meerdere festivals. Voor een gezellige babbel met een drankje en een snel hapje kan je terecht in het Sphinx café.

Sphinx Cinema ligt in het hart van Gent aan de Korenmarkt en is gemakkelijk bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer. Hou er rekening mee dat onze cinema in de autovrije zone ligt. Er is echter een parkeergarage vlakbij voor wie met de wagen komt.

Sphinx Cinema is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Gent kan gebruiken.
Cadeaubon Gent kopen

Locatie

Sint-Michielshelling 3
9000 Gent
Tel: 09 225 60 86

Website: http://www.sphinx-cinema.be