Sjapoo

Gezellige winkel met eigen hoedencreaties

mode-accessoires
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

Sjapoo

Ria Dewilde ontwerpt hoeden voor alle gelegenheden. Naast hoeden, accessoires en juwelen is boetiek Sjapoo gestoffeerd met een aanzienlijk gedeelte collecties dameskleding.

Op elk vrouwenhoofd past een hoed, maar niet om het even welke. Samen met de klant wordt gezocht naar de juiste vorm die haar mooier maakt en doet stralen. De modiste kneedt de rand tot die het perfecte effect geeft. Een hoed die mooi maakt, opent de blik van de draagster, niet het omgekeerde.

Hoedenmaken is een vak, een echt ’métier’. Vilt, sisal, stro, stof, crin en wol; elke stof vraagt voor het verwerken ervan andere technieken. Ria's opleidingen in de mode zijn hierbij van nut, samen met de vele jaren ervaring.

Sjapoo is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Gent kan gebruiken.
Cadeaubon Gent kopen

Locatie

Sluizeken 29
9000 gent

Website: http://www.sjapoo.be