Schoenen Matton

Schoenen - accessoires - tassen

mode-accessoires
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

Schoenen Matton

Sinds 1985 is Schoenen Matton een gevestigde waarde in Gent op het gebied van schoenen voor zowel dames als heren. Het vinden van een gepaste schoen voor steunzolen of moeilijke voeten, is niet altijd even gemakkelijk. Met veel expertise en geduld kan het team van Schoenen Matton u echter begeleiden in uw zoektocht.

Schoenen Matton beschikt over een ruim assortiment aan schoenen voor losse steunzolen, allergijvrije schoenen, schoenen voor gevoelige voeten, diabeetschoenen, spierversterkende schoenen,...

Openingsuren:

Maandag - vrijdag: 10:00 - 18:30

Zaterdag: 10:00 - 18:00

Zondag: gesloten

Schoenen Matton is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Gent kan gebruiken.
Cadeaubon Gent kopen

Locatie

Graaf Van Vlaanderenplein 33
9000 Gent
Tel: 09 223 95 41

Website: http://www.schoenenmatton.be