Sao Paulo

Koffiebranderij Sao Paulo is sinds 1913 een begrip in het Gentse.

eten-drinken
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

Sao Paulo

Het begon allemaal met de wereld-tentoonstelling in 1913 in Gent. De stand met koffie uit de Braziliaanse stad Sao Paulo werd overgenomen en werd de basis van het bedrijf dat zich vandaag vestigt in de Koestraat.

De zaak werd oorspronkelijk uitgebaat in de Veldstraat. Met paard en kar werden de ruwe koffiebonen via de Graslei aangevoerd, waar de schepen aanmeerden.

We hebben door de jaren heen onze passie voor koffie en thee kunnen opbouwen tot een mooi succesverhaal. We profileren ons als Specialty roaster en thee speciaalzaak. Al onze producten worden zorgvuldig geselecteerd en gecupt. Ons gamma omvat 20 versgebrande koffiesoorten en 200 losse theeën.

Goede kwaliteitskoffie gaat hand in hand met eerlijke en duurzame handel. Wij vinden het belangrijk dat koffieboeren op een goede manier worden behandeld.

Sao Paulo is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Gent kan gebruiken.
Cadeaubon Gent kopen

Locatie

Koestraat 24
9000 Gent
Tel: 09 225 44 11

Website: http://www.saopaulo.be