Pomerans - The Essence ...

Gespecialiseerd in huidverbetering, huidverjonging, huidversteviging en permanente ontharing.

wellness-beauty
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

Pomerans - The Essence of Skincare

Pomerans is een professioneel skin care salon gespecialiseerd in huidverzorging, huidverbetering en permanente ontharing, zowel voor vrouwen als mannen.

Pomerans staat voor kwalitatieve behandelingen in een uiterst rustgevend en stijlvol kader.

Hou je niet van drukbezochte beautycentra met steeds wisselend personeel waar je een standaardbehandeling krijgt zonder rekening te houden met je huidconditie? Dan kom je hier zeker aan je trekken: je mag er in alle rust een persoonlijke aanpak verwachten in een inspirerende en kraaknette omgeving. Je mag rekenen op resultaatgerichte behandelingen met topproducten terwijl je de dagdagelijkse drukte even aan je voorbij laat gaan.

Pomerans - The Essence of Skincare is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Gent kan gebruiken.
Cadeaubon Gent kopen

Locatie

Adolf Baeyensstraat 113
9040 Sint-Amandsberg
Tel: 09/228 06 20

Website: http://www.pomerans.be