Patiron

een heel gamma aan artisanale quiches

eten-drinken
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

Patiron

Patiron is een zonnig eiland, met als nationaal gerecht quiche. De eilandbewoners verwerken culinaire invloeden van over de hele wereld in deze hartige taarten. Diezelfde invloeden vind je ook terug in de groentesoepen en maaltijdsalades die er dagelijks bereid worden.

Sinds 1992 kan je in Gent "Patironquiches" eten in het historische pand aan het Sluizeken, aan de rand van het Patershol. Sinds 2003 word je er ontvangen door Wim en Veerle en hun medewerkers, die er elke ochtend een heel gamma aan quiches bakken, zowel voor de lunch ter plaatse, als om mee te nemen, of voor andere (horeca)zaken.

openingsuren

Dinsdag t.e.m. zaterdag van 11u tot 16u.

Maandag, zon- en feestdagen gesloten.

Patiron is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Gent kan gebruiken.
Cadeaubon Gent kopen

Locatie

Sluizeken 30
9000 Gent
Tel: 09 233 45 87

Website: https://www.patiron.be/