Otium

Rijkelijke en gezonde Italiaanse gerechten

restaurant-bar-cafe
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

Otium

Bij het opstarten van ons restaurant stelden we vaak volgende vragen: Is het tegenwoordig nog mogelijk om tegelijkertijd rijkelijk en gezond te tafelen? Kan onze manier van eten ons helpen om fit en gezond te blijven? Op beide vragen zegt het team van Otium volmondig ja. Wie veel beweegt en daarenboven lekker en gezond eet, voelt zich goed in zijn vel.

Ons welzijn hangt in grote mate af van wat we te eten krijgen: vaak blijkt niet ons hoofd, maar onze maag de ware ‘motor’ van ons lichaam. En dat lichaam moet volgens onze huisfilosofie af en toe eens goed verwend worden. En zeg nu zelf: welk keuken leent zich daartoe beter dan de Italiaanse?

Met het team van Otium willen we een moderne toets geven aan de traditionele, authentieke Italiaanse keuken, met de typische Italiaanse producten uit alle regio’s van Italië .

Wij hopen dan ook dat een maaltijd in ons restaurant niet enkel jullie tongen, maar alle zintuigen mag prikkelen in een ongedwongen Italiaanse sfeer.

Smakelijk eten, o come si dice in italiano: buon appetito!

Otium is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Gent kan gebruiken.
Cadeaubon Gent kopen

Locatie

Ajuinlei 16
9000 Gent
Tel: 04 85470688

Website: http://otium.gent/