Muziekwinkel Arpeggio

Muziekwinkel mét eigen atelier! Naast harpen en klavecimbels, ook gitaren, partituren, accessoires, ...

sport-vrije-tijd
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

Muziekwinkel Arpeggio

Arpeggio Music is een muziekwinkel in het centrum van Gent, die klanten van heel België, Nederland en Luxemburg bedient.

Een muziekwinkel mét eigen atelier. Want wij vinden dat we voor ieder instrument dat we aanbieden de best mogelijke service moeten kunnen bieden. Als muzikanten vinden wij dat belangrijk.

Vroeg of laat moet ieder muziekinstrument wel eens onderhouden, afgesteld of hersteld worden, daarom bieden wij deze dienst aan. Want iedereen wil toch een perfect afgesteld instrument? Het is het verschil tussen een eeuwig gevecht en een plezier om muziek te maken.... De meeste herstellingen gebeuren in ons eigen atelier.

Muziekwinkel Arpeggio is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Gent kan gebruiken.
Cadeaubon Gent kopen

Locatie

Sint-Michielsstraat 17
9000 Gent
Tel: 09/2690920

Website: http://www.muziekwinkelgent.be