MieVie

Brunch, lunch and sweet hunge in hartje Gent

restaurant-bar-cafe
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

MieVie

Mie verkoopt gezonde broodjes en slaatjes en je kan bij haar terecht voor een heerlijke brunch (tot 12u) of een stukje taart. Vegan broodjes? Welk beleg mag je dan verwachten? Een plantaardig alternatief voor kaas, houmous, linzensla, notenpaté, wortelspread en champignons. Bij de broodjes heb je ook een glutenvrije optie.

Daarnaast geeft ze ook consultaties als diëtiste. Wil je meer plantaardig eten maar weet je niet precies hoe? Ben je vegetariër of veganist en weet je niet of je wel helemaal gezond bezig bent? Met haar ervaring als diëtist en veganist zijn al je vragen rond plantaardige voeding, allergieën, intoleranties, afvallen en bijkomen hier aan het juiste adres.

MieVie is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Gent kan gebruiken.
Cadeaubon Gent kopen

Locatie

Serpentstraat 28
9000 Gent
Tel: 0499/14.46.64

Website: http://www.mievie.be