MAIS OUI

Hotspot voor mode, lifestyle & accessoires in Brugge én Gent

mode-accessoires
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

MAIS OUI

Wij zijn Charlotte & Emmanuelle, zussen. We delen een passie voor mode en lifestyle. Die passie delen we graag met jullie in onze eigen winkel - MAIS OUI - met mode voor vrouwen en accessoires.

Onze merken zijn zorgvuldig gekozen op basis van onze persoonlijkheid en voorkeuren, en dit in uitstraling, kwaliteit en sfeer. Franse en Scandinavische stijl; vrouwelijk en toch een tikkeltje rock’n roll. Pure en warme materialen met een persoonlijke twist. Een complementaire mix voor wie bewust kiest voor kwaliteit, schoonheid en duurzaamheid.

Onze merken: MODE: Wearable Stories, Twist & Tango, Minus, Six Ames, Denim Hunter, La Petite Française, People Tree, Lab Dip, Designers Society, Ese O Ese, M. Moustache, Anonymous Cph, ... ACCESSOIRES: Wolvis, Les Soeurs, Paddywax, Label Kiki, Houyet Accessories, Royalties Socks, ...

Open elke eerste zondag van de maand

MAIS OUI is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Gent kan gebruiken.
Cadeaubon Gent kopen

Locatie

Nederkouter 147
9000 Gent
Tel: 050 698 140

Website: https://www.mais-oui.be