Madame She She

Fashionistas @ Home Met ons mobiel winkeltje komen wij langs bij jou en je vriendinnen! En met de webshop zijn we open 24/24 en 7/7!

mode-accessoires

Madame She She

Fashion ? Fun ? Friends

Herkenbaar? Te druk om te shoppen & geen tijd om je vriendinnen te zien? Madame She She is de geknipte oplossing!

We organiseren leuke Private Shopping Parties (thuis of bij een door jou gekozen locatie ), zodat jij lekker gezellig kan genieten van quality time met je besties en als kers op de taart heb je weer wat leuks om aan te doen!

Onze belofte: unieke musthaves, betaalbaar en kwalitatief. Ja dat kan! We selecteren leuke spullen uit Scandinavische en Nederlandse merken, en voor de accessoires werken we samen met toffe lokale designers.

Om je gastvrijheid te bedanken, geniet jij als gastvrouw nog eens van 10% korting op het verkochte bedrag van de avond! Free dresses? Yes please ... Ben je een digitale shopper, dan vind je zeker wat je zoekt via onze webshop!

Hebben we je genoeg nieuwsgierig gemaakt? Mail ons: madamesheshe@gmail.com Hoe gaan we te werk?

samen leggen we een datum vast je ontvangt een gepersonaliseerde uitnodiging (gemakkelijk te delen via mail of facebook) je nodigt al je vrienden, collega's, zussen, mama's uit ...
wij brengen een selectie leuke kledij en accessoires mee tijdens de homeparty leggen we de nadruk op persoonlijk advies en styling als gastvrouw verzorg je de homeparty met wat hapjes en een drankje betalen kan per cash of per bankkaart of nog via de bank app jij als gastvrouw ontvangt maar liefst 10% op de totale omzet van de avond de gekochte items kunnen direct mee naar huis iedereen op de foto voor Instagram/Facebook Geen fan van grotere bijeenkomsten, maar je kan wel wat hulp gebruiken bij het shoppen?

Dan helpt Madame She She je heel graag! Als personal shopper gaat zij voor jou op zoek naar de leukste items en dat binnen een bepaalde tijd en budget!

Wil je eens proeven van wat Madame She She je te bieden heeft? Proef in onze pop-up, we zijn open tot 18 januari 2020. Je kan ons vinden op het bovenste verdiep van Shopping Center Gent Zuid!

Tot snel?

Fashionable greetings Madame She She

Locatie

Woodrow Wilsonplein 4 /381 bovenste verdiep
9000 Ghent, Belgium
Tel: 0499985713

Website: http://www.madamesheshe.be