Larabesko

Alles voor dans en gymnastiek.

sport-vrije-tijd
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

Larabesko

Larabesko stopt prima ballerina’s in hun tutu en pointes, maar voorziet je evengoed van een elegante gymnastiektenue, een glimmend schaatspakje of de perfecte yogabroek. Onze winkel en webshop zijn het walhalla voor liefhebbers van danskleding, schoenen en accessoires voor alles van klassiek ballet over jazz tot hedendaags, funk, flamenco, salsa, tango en tapdans. Een sportzak om er alles in te stoppen en een comfy sporttrui voor na de inspanning? Check. Voor de kleintjes en de groteren, voor zij die erop verliefd zijn en zij die ervan leven.

Larabesko is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Gent kan gebruiken.
Cadeaubon Gent kopen

Locatie

Bagattenstraat 122
9000 Gent
Tel: 092334636

Website: http://www.larabesko.com