Koperhuis

Lifestyle boutique, selling a handpicked selection of interior, fashion accessories, art and objects from the finest and emerging designers

design-concept
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

Koperhuis

Een bezoekje aan het Koperhuis op de Kraanlei is een aparte ervaring. Al jarenlang schuimen eigenaars Evelien en Koen internationale designbeurzen af, op zoek naar stukken met “karakter”. Van meubels tot kledingaccessoires over kunstobjecten, de vereiste om aan de collectie toegevoegd te worden lijkt wel de eigenschap om emotie los te maken.

Dit is echter geen kunstgalerij, want de meeste artikels die je hier aantreft hebben ook een nutsfunctie - een uniek wijnrek of een kaarsenhouder. In het Koperhuis ontmoet het unieke het alledaagse!

Dit wordt onmiddellijk duidelijk wanneer je de op hout gebrande drankkaart in handen neemt. Het Koperhuis heeft immers ook een terras met zicht op de Leie waar je je even op een (design)stoel kan neervlijen. Van sommige drankjes hebben we nog nooit gehoord, maar het vertrouwen in de goeie smaak van Evelien en Koen zet zich door op ons smaakpalet.

Koperhuis is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Gent kan gebruiken.
Cadeaubon Gent kopen

Locatie

Kraanlei 27
9000 Gent

Website: http://www.koperhuis.be