Koedefoedre

handgemaakt bureaumateriaal, notebooks, lederwaren, huis & tuin, sierraden, mode accessoires, relatiegeschenken en zoveel meer...

design-concept
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

Koedefoedre

Onze liefde voor mooie spullen zoals lederwaren, mode accessoires en leuke gebruiksvoorwerpen is als een ware “coup de foudre” waar we niet genoeg van kunnen krijgen.

Van puur leer, smaakvolle objecten en accessoires gaat ons hart sneller slaan. Dat kan u zien in onze winkel Koedefoedre in Gent.

Op zijn Gents geschreven, verwijst Koedefoedre naar het Franse “coup de foudre” met een kwinkslag naar de Koestraat waar onze winkel is gelegen. Stap binnen en word er verliefd op het eerste gezicht. Snuister tussen alle spulletjes en ontdek wat uw hartje verlangt.

Laat u inspireren door de vele leuke geschenkartikelen en word helemaal van uw sokken geblazen door de collecties van Aunts & Uncles, Bortoletti, Legami, Gentlemen’s Hardware en nog veel andere.

Koedefoedre is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Gent kan gebruiken.
Cadeaubon Gent kopen

Locatie

Koestraat 21
9000 Gent
Tel: 09-398 87 11

Website: https://koedefoedre.be