India Palace

Tandoori & Curryhouse

restaurant-bar-cafe
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

India Palace

India, een land met een onverklaarbare aantrekkingskracht; de overweldigende natuur, oeroude tradities, exotische tempels, geurige specerijen, ... De grote verscheidenheid van het land heeft ook haar weerslag op de keuken. Mohamedanen eten geen varkensvlees, Hindoes laten rundsvlees staan en Boeddhisten geven de voorkeur aan vegetarische lekkernijen. Toch kent de Indiaase keuken gemeenschappelijke kenmerken.

  • de Curry's: Een curry is een geurig kruidenmengsel (verwar dit niet met onze kerriepoeder) De kunst van het mengen van specerijen en kruiden tot een tongstrelende curry is al eeuwen oud.

  • Tandoori gerechten: Het vlees van deze gerechten wordt gemarineerd in Tandoori-kruiden, daarna geroosterd in de speciale Tandoori-kruiden, daarna geroosterd in de speciale tandoori-kruiden, daarna geroosterd in de speciale Tandoori-oven, dit is een klei-oven. Het vlees krijgt een heerlijke malse en kruidige smaak.

Wij hopen dat u zult genieten van deze culinaire ontdekkingsreis door het land.

India Palace

India Palace is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Gent kan gebruiken.
Cadeaubon Gent kopen

Locatie

Oudburg 11, 9000 Gent
9000 Gent
Tel: 09 330 32 83

Website: http://www.indiapalace.be