Herela

De oudste lingeriewinkel van Gent

mode-accessoires
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

Herela

Een goede vriend is zoals een goede beha. Niet makkelijk te vinden, werkt ondersteunend en is altijd dicht bij het hart. Zoals op elk potje een ander dekseltje past, heeft ook elke vrouw een andere beha nodig. Daarom is het belangrijk om advies te vragen in de winkel alvorens je een beha aankoopt.

Geen enkele beha is gelijk en geen enkele borst is dezelfde

Omdat het moeilijk is om bij een online aankoop de kwaliteit, pasvorm en hygiëne te garanderen, moedigen wij iedereen aan om tot bij ons in de winkel te komen. Noem ons old-fashioned, maar wij verkiezen een persoonlijke en aangename ervaring voor onze klanten. Je gaat gegarandeerd met de juiste beha naar huis!

Herela is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Gent kan gebruiken.
Cadeaubon Gent kopen

Locatie

Koningin Elisabethlaan 94
9000 Gent
Tel: 09 222 50 90

Website: http://www.herela.be