Handelsbeurs Concertzaal

Sfeervolle concerten pop/rock, jazz, wereldmuziek en klassieke kamermuziek in een ideale setting.

sport-vrije-tijd
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

Handelsbeurs Concertzaal

Handelsbeurs Concertzaal is een creatief muziekhuis, gevestigd in een prachtig monument op de Kouter in hartje Gent. Jaarlijks staan een 100-tal concerten op het programma: van klassieke kamermuziek tot jazz, wereldmuziek en pop/rock concerten. Zowel lokaal talent als internationale namen vinden er een podium.

Dankzij de flexibele zaal, kan je elk concert in een ideale setting beleven. De ene keer beleef je alles van op je stoel in de tribune, de andere keer in een gezellige club met tafeltjes, kaarsen en een lekker glas, dan weer in een staande zaal met voldoende ruimte om te dansen.

Gebruik van een Cadeaubon Gent mogelijk door te bellen naar 09 265 91 65 of langs te gaan in het ticketbureau Tickets Gent, st. Baafsplein 17.

Handelsbeurs Concertzaal is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Gent kan gebruiken.
Cadeaubon Gent kopen

Locatie

Kouter 29
9000 Gent

Website: http://www.handelsbeurs.be