Eva's appel

De mooiste lingerie van de stad. Vintage, speels, kleurrijk en een klein beetje stout.

mode-accessoires
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

Eva's appel

Eva mocht niet bijten in de appel, maar ze deed het toch. Omdat hij zo mooi rood was, en sappig.

Lingeriewinkel Eva's Appel in Gent biedt de mooiste en beste lingerie, nachtkledij en badmode voor alle hedendaagse Eva's. Voor hardwerkende Eva die op zoek is naar mooie lingerie voor elke dag, voor sportieve Eva die extra steun zoekt, én voor Eva met verleidelijke plannen...

Eva's appel biedt de service en begeleiding van een klassieke lingeriewinkel, maar is net dat ietsje anders... Jonger, specialer, kleurrijker én mooier. Zowel voor bescheiden als voor ruimere cupmaten - van A tot H - want iedereen wil graag mooi op het strand of tussen de lakens verschijnen.

Laat je verleiden, en tast toe!

Eva's appel is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Gent kan gebruiken.
Cadeaubon Gent kopen

Locatie

Dampoortstraat 32
9000 Gent
Tel: 09 233 07 79

Website: http://www.evasappel.be/