E-kart

The race is on!

beleving
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

E-kart

eKart Gent is de eerste elektrische high-end indoorkarting in regio Gent. U vindt er een uitdagend parcours en de laatste nieuwe generatie e-karts zorgen, voor zowel amateurs als ervaren piloten, voor de ultieme rijervaring!

28 elektrische karts, waarvan 6 speciaal voor kinderen, staan klaar om jong en oud, mannen en vrouwen te laten genieten van acceleratie, snelheid en vooral veel raceplezier!

Naast de kartervaring is er ook de ontspanningsruimte waar het zalig vertoeven is. Een gezellige bar, een prachtig buitenterras met zicht op het binnenplein en een jong & enthousiast team maken het plaatje compleet.

E-kart is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Gent kan gebruiken.
Cadeaubon Gent kopen

Locatie

DOK NOORD 7 bus 201
9000 Gent
Tel: 09 310 90 20

Website: https://www.ekart.be/