Den Tumi Piercing en La...

Piercingshop en Laser tattoo verwijdering

mode-accessoires
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

Den Tumi Piercing en Laser tattoo verwijdering

Sinds 1994 kan je in deze lichte, open en moderne studio terecht om je lichaam piercinggewijs te laten verfraaien. Kom vrijblijvend het groot aanbod aan piercingjuwelen bekijken. Kom gerust eens piepen door de draak op onze etalage en je ziet meteen wat we je te bieden hebben! Voor piercings heeft u geen afspraak nodig. Heb je spijt van jouw tattoo, ‘if you wanna rethink the ink’, dan hebben wij de oplossing voor jou. We laseren de tattoo weg met de nieuwste en beste technieken op de markt. Je kan vrijblijvend langskomen voor een intake gesprek. Laseren kan enkel op afspraak.

Den Tumi Piercing en Laser tattoo verwijdering is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Gent kan gebruiken.
Cadeaubon Gent kopen

Locatie

Bagattenstraat 175
9000 Gent
Tel: 09/233 76 96

Website: http://www.dentumi.be