De Superette

Restaurant - Bakkerij - Koffie

restaurant-bar-cafe
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

De Superette

Respect voor wat de natuur in onze omgeving brengt, en respect voor wat onze gedreven leveranciers elke dag met veel passie en ambacht produceren, telen en kweken, dat is het startpunt van De Superette. Hoe deze mooie en eerlijke producten ons telkens weer inspireren, dat zie je dagelijks in het aanbod van De Superette! De Superette is een plek waar je kan ontbijten, een ganse dag genieten van koffie, ’s middags lekker kunt lunchen, proeven van taartjes & gebak en ’s avonds topgerechten & pizza’s kunt delen met je tafelgenoten. In het weekend serveren we een brunch.

De Superette is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Gent kan gebruiken.
Cadeaubon Gent kopen

Locatie

Guldenspoorstraat 29
9000 Gent
Tel: 09 278 08 08

Website: http://www.de-superette.be