De Jacob

Brasserie De Jacob is een gezellig restaurant in het hartje van Gent.

restaurant-bar-cafe
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

De Jacob

Wij zijn u graag van dienst met heerlijke lunches en avondmenu’s. U kan eveneens bij ons terecht voor snack’s of een dessert. In De Jacob kan u gezellig tafelen, babbelen met een knabbel en een frisse pint, een koude of warme drank met zorg geserveerd. Brasserie De Jacob biedt binnen plaats aan 55 personen. Op het afgeschermde terras kunnen 32 personen plaatsnemen. En in de zomermaanden komen er nog eens 40 plaatsen bij. Het interieur en de aangepaste muziek zorgen voor de perfecte sfeer tijdens uw avondje uit. Voor onze zaak is een ondergrondse parking die plaats biedt aan 800 wagens.

De Jacob is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Gent kan gebruiken.
Cadeaubon Gent kopen

Locatie

Vrijdagmarkt 16
9000 Gent
Tel: 09 224 20 40

Website: http://www.dejacob.be/