Tea-room Martens

Tearoom Martens in Gent is uw speciaalzaak ontbijten en lunchgerechten

restaurant-bar-cafe
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

Tea-room Martens

Tea-room Martens in Gent is gelegen in de Oudburg en is makkelijk te bereiken.

Fran Martens en haar familie dragen kwaliteit hoog in het vaandel en dat resulteert in overheerlijke producten, voor op elk moment van de dag, voor op elke plek in Oost-Vlaanderen. Bij de tea-room in hartje Gent kan u terecht voor een heerlijk klein of groot ontbijt, een ontspannen lunch of een lekker extraatje voor bij de koffie.

Alle gerechten worden bereid in eigen huis en er is een ruim aanbod broodjes, salades en soepen, panini's en croques monsieurs en pasta's. Het is werkelijk de moeite waard om deze heerlijke smaaksensaties eens uit te proberen!

Maar natuurlijk kan u in de tea-room ook terecht voor een heerlijke kop koffie, een lekker glaasje wijn of één van de andere dranken uit het assortiment.

Tea-room Martens is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Gent kan gebruiken.
Cadeaubon Gent kopen

Verkooppunt!

Bij Tea-room Martens kan je steeds binnenspringen en een kant en klare Cadeaubon Gent kopen voor een bedrag naar keuze.
Alle verkooppunten

Locatie

Oudbrug 74
9000 Gent
Tel: 09 225 05 06

Website: http://www.martens-gent.be/