Bodytreats

Schoonheidszorgen

wellness-beauty
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

Bodytreats

Wat ergens in 2002 begon als ontspanning en hobby is ondertussen uitgegroeid tot een passie en een eigen zaak. De startfase bestond uit de verkoop van verzorgingsproducten in beperkte kring, meer bepaald make-up. Meer en meer kwam de interesse om de producten niet alleen bij mezelf te gebruiken, maar ook andere mensen hierin advies te geven. Om de eigen kennis te verbreden zijn er 7 schooljaren in avondschool verstreken. Van make-up en massages speciale technieken tot manicure, pedicure en gelaatsverzorging.

Uiteindelijk konden we in 2012 via een vernieuwbouwing een gezellige praktijkruimte creeëren waarin we onze klanten op een discrete manier kunnen verwelkomen en een hartelijk verwenmoment laten beleven.

Bodytreats is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Gent kan gebruiken.
Cadeaubon Gent kopen

Locatie

Ketelpoort 3
9000 Gent
Tel: 04 96 49 42 48

Website: http://bodytreats.be/