Bioshop Gent

Biologische supermarkt met een uitgebreid assortiment!

eten-drinken
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

Bioshop Gent

Bio Shop is een vereniging van zelfstandige natuurvoedingswinkels. Door hun krachten te bundelen zijn ze samen sterk en kunnen ze u beter informeren en meer voordelen bieden. Het promotieteam zorgt voor aantrekkelijke acties in de winkels. Het kwaliteitsteam staat in voor de beoordeling van nieuwe producten en waakt over de kwaliteit van het huismerk.

Uw Bio Shop winkelier, uw natuurvoedingsspecialist

Elke Bio Shop vestiging is aangesloten bij Biogarantie Onze winkeliers zijn stuk voor stuk mensen met een hart voor natuurvoeding. Door hun jarenlange ervaring bieden zij u de beste garantie op service en kwaliteit. verschillende van onze Bio Shops bestaan reeds meer dan dertig jaar. Door permanente bijscholing van de winkeliers en hun personeel kunt u rekenen op een bekwaam en degelijk advies. Bovendien gaat uw winkelier steeds voor u op zoek naar nieuwe biologische producten van de beste kwaliteit.

Bioshop Gent is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Gent kan gebruiken.
Cadeaubon Gent kopen

Locatie

Charles de kerchovelaan 423
9000 Gent
Tel: 09/245 25 45

Website: http://www.bioshop.gent