B&B Studio INs INN

Why don’t you sign today for a place to stay?

hotel-bnb-trip
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

B&B Studio INs INN

Droomde u van een eigen plekje middenin deze prachtige stad? Dan kunt u bij ons terecht voor een individuele 3-delige studio met kook-, bad- en slaap-gelegen-heid, 'all in one' op het gelijkvloers van een 18de-eeuws huis middenin het historische centrum : het Patershol : een fascinerende en pittoreske buurt vol kleine steegjes en straatjes, kasteel incluis, 250 soorten bier, unieke restaurantjes, 2 sauna's, nachtwinkel en verrassend gevarieerd cultureel erfgoed zowaar vlak naast uw deur. Keuze tussen Klassiek ontbijt of opgediend Luxe ontbijt.

B&B Studio INs INN is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Gent kan gebruiken.
Cadeaubon Gent kopen

Locatie

Corduwaniersstraat
9000 Gent

Website: http://www.karienvandekerkhove.com/insinn/