Balls & Glory

De lekkerste gehakt- & vegetarische ballen: eerlijke origine, ovengebakken, met de hand gedraaid en heerlijke, vloeibare vulling!

restaurant-bar-cafe
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

Balls & Glory

Ons uniek winkelconcept bestaat uit onze nieuwe benadering van het concept 'open keuken'. Je bent er namelijk te gast ìn onze keuken en je kunt alle actie live volgen. Van het mengen van het gehakt tot het vakkundig verpakken van de lekkernijen. Je kunt gezellig aan tafel schuiven en direct je bestelling verorberen of met een doosje lekkers naar huis gaan en samen met vrienden en familie genieten van een gezellige lunch.

openingsuren

maandag tem zaterdag van 10u00 tot 21u00. Gesloten op zondag

Balls & Glory is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Gent kan gebruiken.
Cadeaubon Gent kopen

Locatie

jakobijnenstraat 6
9000 Gent
Tel: 0486 678 776

Website: http://ballsnglory.be/honger/gent/