Armand & Francine

We make things

design-concept
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

Armand & Francine

Vertrekkende vanuit hun eigen noden, ontwerpen en vervaardigen Armand en Francine hun tijdloze creaties. Bij deze twee autodidacten, in het dagelijkse leven man en vrouw, kan je naast hun vaste collectie alles op maat verkrijgen. Van object in staal tot wandrek, naar gepersonaliseerd meubelontwerp. Deze ontwerpen worden handgemaakt in eigen werkatelier met materialen in hun puurste vorm zoals constructiestaal, natuursteen, leder en massief hout. Hiermee krijgen hun meubels een tijdloos en brutalistisch karakter.

Armand & Francine is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Gent kan gebruiken.
Cadeaubon Gent kopen

Locatie

Tortelduifstraat 79
9000 Gent
Tel: 0496 45 42 54

Website: http://www.armandfrancine.be/