Aniina

In heaven, every one uses our Handmade Soaps & Cold Creams.

wellness-beauty
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

Aniina

ANINA SOAP CREATORIES is een initiatief van Belgisch Kunstenaar Karien Vandekerkhove. Als beeldontwerper is zij reeds jaren nationaal en internationaal actief en bijzonder gefascineerd door o.a de organiek van de geuren binnen een thematiek met opmerkelijk veel aandacht voor 'rituele reiniging'. In 2008 ëxploiteerde ze een unieke zeepformule 'puur natuur' onder de naam ANINA Soap Creatories. Een nieuwe lijn zeep met handgemaakte zepen in kleine oplagen en op basis van natuurzuivere producten zoals 100% extra virgin olijfolie, extra virgin kokosolie, essentiële olieën van premium kwaliteit in combinatie met kristalhelder bronwater. Sedert 2010 is de collectie aangevuld met een dagverse Cold Cream bereid volgens het magische recept van Claudius Galenus, een Grieks/Romeinse arts die in de geschiedenis van de westerse geneeskunde een prominente plaats inneemt.

Aniina is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Gent kan gebruiken.
Cadeaubon Gent kopen

Locatie

11 Corduwaniersstraat
9000 Gent

Website: http://www.karienvandekerkhove.com/soap/