Amfore

Veel meer dan zomaar bloemen

bloemen-geschenken
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

Amfore

Amfore Bloembinderij is geen traditionele bloemenzaak maar eerder een interior concept store, een "sfeerwinkel". Altijd een gepast geschenk bij ons, om jezelf te verwennen of om te geven. Dagverse bloemen voor elke gelegenheid en bloemstukken volgens jouw wensen. Eigenwijze stijl wat decoratie betreft, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Steeds de nieuwste trendy artikelen, van kwalitatieve materialen en merken, betaalbaar design. Uitgebreide plantenkeuze waaronder heel wat speciale soorten. Een breed aanbod aan workshops voor jong en oud. Een creatief huis met collecties van andere Belgische makers.

Amfore is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Gent kan gebruiken.
Cadeaubon Gent kopen

Locatie

Brusselsesteenweg 557
9050 Gentbrugge
Tel: 09/2321872

Website: http://www.amfore.be