Agnes & Maurice

Concept store & gift shop

bloemen-geschenken
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

Agnes & Maurice

Agnes & Maurice is naast een eerbetoon aan de grootouders van Emely en Silke Van Impe, ook een winkel en giftstore vol prachtige en stijlvolle, maar ook gedurfde interieuritems. Zowel designerstuks als betaalbare hebbedingen vind je hier. Wat dacht je van handgemaakte Koreaanse zeep, heerlijk knusse winterwanten van Moufles & Beret, fijne en statement jewelry, stylish tassen, unieke puzzels en smaakvolle vazen? Een uniek stuk gevonden? Afrekenen doe je aan de prachtige marmeren toonbank.

Emely heeft daarnaast ook haar eigen collectie van zelf ontworpen sjaals en truien in de winkel hangen.

Ohja moet het nog gezegd zijn? Deze winkel is zeker jullie bezoekje waard.

Agnes & Maurice is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Gent kan gebruiken.
Cadeaubon Gent kopen

Locatie

Predikherenlei 9
9000 Gent
Tel: 0468 56 48 18

Website: https://www.agnesmaurice.be/