Ik ben Jeroen , kunsthistoricus van opleiding en ondertussen 20 jaar aan het werk als kok in enkele Gentse zaken.
Rond mijn 40e verjaardag werd ik vader en bleken shifts geen goede combi met een gezin. Het kriebelde toen ook al enige tijd om iets van mezelf te ontwikkelen.
Samen met mijn vrouw onderzocht ik wat mogelijk was in onze - gelukkige ruime - keuken en ging ik aan de slag in bijberoep voor ons concept én 4e kind "Sundance Kit".
We wilden (en willen nog steeds) met Sundance Kit in de eerste plaats lekker eten aanbieden. Een maaltijd, die je combineert met dips, chutney, kimchi ... Een "kit" vol lekkers. We kiezen bewust voor zoveel mogelijk lokale biogroenten als basisingrediënt, en verpakken al onze maaltijden in glas die klanten terugbrengen via een statiegeld-systeem.
Sundance kit staat voor heerlijk, eerlijk en zero waste.
We verbouwden onze benedenverdieping en vormden deze om tot een echte winkel met keukenatelier. We bieden er onze eigen bereidingen aan, en daarnaast enkele biertjes en natuurwijntjes. Op vrijdagen verkopen we het fantastische desembrood van Bakker Klaas.
Bij de opstart verkochten we onze producten in OHNE en snel ook via lokale Voedselteams in Oost-Vlaanderen. Intussen kan je ons ook vinden bij Ventura, Akker en Ambracht, Vroente én Hinkelspel.
Onze favoriete gerechten zijn:
Zelf shoppen we graag cadeautjes bij l'Amuzette en houden we van het lekkers bij OHNE & Bakker Klaas.
Ontdek hier meer over Sundance Kit of koop je cadeaubon online en ga er meteen langs!