Het gezicht achter... Soave

Wie ben je en wat is je zaak?

Mijn naam is Sara Schockaert, 29 jaar jong en zaakvoerder van Soave Beautybar in Gentbrugge. afbeelding

Vertel eens wat meer over je zaak? Hoe ben je op het idee gekomen?

Wanneer ik 10 jaar was, volgde mijn mama een cursus schoonheidszorgen. Mijn zus en ik stonden natuurlijk als eerste in de rij om proefkonijn te spelen. Ik vond het een fantastisch idee om mensen te mogen masseren, te laten ontspannen en 'mooier te maken'.

Toen ik na mijn eerste jaar interieurvormgeving besefte dat dit niet de juiste keuze voor mij was, besloot ik om naar mijn 10-jarige zelf te luisteren en schoonheidszorgen een kans te geven. Het is iets wat ik meer zou moeten doen! De opleiding(en) vond ik fantastisch en ik begon na mijn opleiding in een wellness te werken. Het stappenplan was helemaal uitgedokterd, ik zou 5 jaar ervaring opdoen en vervolgens mijn eigen zaak oprichten. Plannen volgen is niet een van mijn sterkste kanten want na 1 jaar kwam Soave Beautybar er.

Het hoofddoel van Soave Beautybar is om mensen te laten ontspannen, zich even op zichzelf te laten focussen en ieders natuurlijke schoonheden te accentueren. Gaandeweg zijn we ook meer en meer met natuurlijke verzorgingsproducten gaan werken. We zijn ons gelukkig steeds meer bewust van wat er nu allemaal precies in onze verzorgingsproducten zit en dat kan soms wat verontrustend zijn. Daarom vind ik het heel belangrijk om uitsluitend zo natuurlijk mogelijke gezonde verzorgingsproducten te gebruiken en verkopen. afbeelding

Wat is jouw favoriete behandeling in je eigen zaak? en waarom?

Wat ik het leukste vind is de variatie aan verzorgingen, we bieden namelijk massages, gelaatsverzorgingen, epilaties, handverzorgingen, voetverzorgingen en make-up aan. Waardoor we toch een vrij gevarieerd publiek aantrekken en het geen bandwerk wordt.

Als ik echter zelf 1 verzorging zou moeten kiezen voor mezelf, dan kies ik voor de luxe liftende gelaatsverzorging met de jojobacare producten. Het is voor mij dé ideale combinatie tussen een praktische verzorging en ontspanning. Alle onzuiverheden en overtollige haartjes wordt verwijderd, wat je een ongelooflijk fris en aangenaam gevoel geeft. Vervolgens krijgt je huid de nodige verzorging, en kan je je helemaal ontspannen tijdens een uitgebreide massage. Heerlijk! afbeelding

Welke andere zaak binnen Cadeaubon Gent vind je een aanrader?

Moet ik kiezen? Alé, een kleine selectie dan:

-Als ik een leuk cadeautje zoek spring ik snel eens binnen bij Axeswar Design

-Om lekker te lunchen of dineren ga ik graag naar De Appelier, De Fobie, Otium, MieVie of Lokaal.

-Om te ontbijten en brunchen ben ik nogal verwend, mijn vriend maakt namelijk de lekkerste ontbijtjes en brunchen met Alberto Comida Cano. Daarnaast bestellen we ook graag eens bij Madam Bakster of O'yo.

-Eva's Appel heeft heel mooie lingerie én fantastische service.

-Tegen een filmpje bij de Sphinx cinema zeg ik ook nooit nee!

Mijn allergrootste favoriet is misschien wel Aqua Azul. Onze ouders namen ons van jongs af aan al mee naar deze prachtige sauna. Als ik daar binnenkom ontspannen al mijn spieren spontaan, ik ben gewoon helemaal geconditioneerd. Je kan er alleen maar als herboren buiten komen.

Ontdek hier meer over Soave of koop je cadeaubon online en ga er meteen langs!

Dit is een artikel op de website van Cadeaubon Gent