Het gezicht achter... MOKJA

Wie ben je en wat is je zaak?

Ae Jin Huys, ik ben chef en bezieler van MOKJA, consulent Koreaanse keuken, auteur bij uitgeverij Lannoo en trainer bij Horecaforma. afbeelding

Vertel eens wat meer over je zaak? Hoe ben je op het idee gekomen?

Let's eat! Dat is de Koreaanse betekenis van 먹자! MOKJA! Het is een uitnodiging om de nog vrij onbekende Koreaanse keuken te ontdekken. Met MOKJA breng ik de Koreaanse keuken via catering, workshops, popups en take-out.

Centraal staat de verdieping in de Koreaanse keuken, daarvoor trek ik sinds mijn opstart (intussen al zo'n 10 jaar) quasi jaarlijks naar Zuid-Korea om er zelf bij te leren. Dit zorgt telkens voor een boost aan kennis en inspiratie die ik graag deel via mijn werking.

Intussen heb ik een heus netwerk opgebouwd in Zuid-Korea en werkte ik de voorbije jaren regelmatig als food consultant voor VLAM, FIT, FAVV, FEVIA om er Belgische producten te promoten, maar ook om Koreanen te begeleiden in België. Met een Belgische collega, gespecialiseerd in SEO & digitale marketing, die in Korea woont en werkt, bundelen we de krachten en lanceren we binnenkort onze business gericht op Nederlandstalige bedrijven, organisaties enz die de Koreaanse markt willen targeten. afbeelding

Wat is je favoriete item in je eigen zaak? En waarom?

De muurtekeningen van Clara Borg Verbeke. Omdat haar tekeningen me telkens opnieuw doen verwonderen als ik ernaar kijk.

Deze tekeningen kwamen er door een samenwerking met NUCLEO dankzij een subsidie van stad Gent om handelaars & cultuursector te boosten. Meer hierover kan je hier vinden.

Ontdek de creaties van Clara Borg Verbeke hier.

Welke andere zaak binnen Cadeaubon Gent vind je een aanrader?

Blommm - omdat ze een pionier is in duurzame bloementeelt en ons, de Gentenaren, de consument, daar bewust van maakt. En omdat bloemen gewoonweg zalig zijn.

Ontdek hier meer over MOKJA of koop je cadeaubon online en ga er meteen langs!

Dit is een artikel op de website van Cadeaubon Cadeaubon Gent