Het gezicht achter... Lucille

Wie ben je en wat is je zaak?

Wij zijn Leen Coppens en Lieze Tack van de kledingzaak Lucille. afbeelding

Vertel eens wat meer over je zaak? Hoe ben je op het idee gekomen?

Onze zaak bestaat nog maar 4 maanden, de opening was op 3 maart 2023. We leerden elkaar kennen aan de schoolpoort toen onze beide dochters, Lucie, beste vriendinnetjes werden. Aangezien onze Lucie's ons samenbrachten was de naam Lucille een logisch gevolg. Zeker omdat we ons vooral wilden richten op Franse merken.

Wij bleken beide dezelfde droom te hebben en na een jaar brainstormen, fantaseren en ondernemen besloten we de sprong te wagen toen het mooie pand van Blommm op ons pad kwam. We toverden die om tot een warme, huiselijke en kleurrijke boetiek waar we alle vrouwen een welkom gevoel willen geven.

Het was voor ons beiden een drastische carrièreswitch aangezien we beide uit de sociale sector komen. Net dat willen we graag uitstralen in onze winkel. Een plaats waar vrouwen met zorg behandeld worden en op het gemakje een hele garderobe kunnen sprokkelen zonder de hele stad te moeten afdweilen. afbeelding

Wat is je favoriete item in je eigen zaak? En waarom?

Al onze kledingstukken werden met veel zorg gekozen dus er eentje uitpikken is moeilijk, maar waar wij heel fier op zijn is ons terracotta meubel die we zelf met de hand maakten! Het is ons pronkstuk in de winkel die onze accessoires een extra touch geeft! afbeelding

Welke andere zaak binnen Cadeaubon Gent vind je een aanrader?

Met Blommm hadden we direct een leuke klik wat ook de keuze voor ons pand vergemakkelijkte. Bij L'amuzette vonden we heel wat interieurspullen voor onze winkel en onlangs ontdekten we daar de heerlijke sangria die we vanaf nu elke week zullen afhalen denk ik! We voelden ons meteen welkom in de buurt door hun warme ontvangst!

Ontdek hier meer over Lucille of koop je cadeaubon online en ga er meteen langs!

Dit is een artikel op de website van Cadeaubon Cadeaubon Gent